Juureva kaakaoseremonia on maaginen kokemus. Itse seremonian lisäksi kaakaon vahva vaikutus kestää 2-4 päivää sen jälkeen tuoden eteesi enemmän, kuin ensisilmäyksellä voisi arvata.

Ei ole sattumaa, että olosi on aito ja omavoimainen juotuasi kupin seremoniallista kaakaota. Kaakaon uniikki alkemia ja täydellinen kaakaon aktiivisten ainesosien suhde vahvistavat kehoa, stimuloivat mieltä, ruokkivat luovuutta ja kutsuvat sinut syvään yhteyteen sielun ja syvimmän itsesi kanssa. Siksi kaakao on mitä paras tapa vahvistaa omaa juurevuutta aitoon itseesi.

Juurevassa kaakaoseremoniassa pysähdyt juhlistamaan kaakon parantavia voimia sekä itsesi äärelle, tavoittaen syvimmät toiveesi ja unelmasi. Kaakaon parantavien voimien avulla palautat yhteyttä itseesi ja muihin. Se myös edistää palautumista ja luovuutta, läsnäoloa ja iloa sekä muita positiivisia tuntemuksia.

”Osallistuin maagisen tuntuiseen seremoniaan, mutta erityinen sielunmatkani tapahtui seuraavana yönä, kun matkustin unen ja sielun rajamailla raottaen niiden välillä olevaa verhoa paljastaen syvimpiä uskomuksiani ja tuoden niitä tietoisuuteeni.”

Juureva Kaakaoseremonia

Miksi osallistua kaakoseremoniaan:

  • Kehollinen terveys,
  • Luovuus, selkeys ja keskittyminen,
  • Tunteiden nouseminen ja sisälläsi olevat henget,
  • Intuition parantaminen ja sisäinen työskentely,
  • Sydänenergian parantaminen.

Käyttämäni seremoniakaakao on Criollo-lajikkeen pavuista valmistettua kaakaomassaa. Kaakao on lähtöisin Väli-Amerikan Maya-heimojen perinteistä, ja sillä on sydäntä avaava vaikutus. Tämän lisäksi se on loistava meditaation sekä sisäisen tai luovan työn kumppani. Vuodenaikojen mukaan kaakaota maustetaan erilaisin maustein, joten kokemus ja vaikutus vaihtelee seremonioittain.

Vaikka kokoonnumme seremoniaan yhdessä muiden kanssa, ovat ne kuitenkin yksilön henkilökohtaisia matkoja valaistumiseen. Nämä matkat auttavat meitä omassa voimassamme ja ymmärtämään ympäröivää maailmaa paremmin.

Mistä kaakaoseremoniat ovat peräisin?

Kaakaoseremonioita on pidetty muinaisissa Latinalaisen Amerikan kulttuureissa, jotka pitivät kaakaota pyhänä. Kaakaon kaikki elementit: puut, siemenkodat sekä siemenet olivat arvokkaita ja haluttuja näissä muinaisissa kulttuureissa. Kaakao on ehkä vanhimpia ”superfoodeja” maailmassa.

Kaakao on julmalten (ja jumalatarten!) ruokaa ja ensin se avattiin eliitille ja hallitsijoille. Sitä on käytetty valuuttana ja vaihtokaupassa, espanjalaiset nimittivät sitä aikanaan kultasiemeniksi. Nykypäivän kaakoseremonia on kuitenkin tuotu meidän aikaamme ja meille sopivaksi. Sen merkityksen ja todellisuuden luomme jokainen itsellemme.

Juureva kaakoseremonia Nurmeksessa

Seremoniassa keräännyymme tasavertaiseen piiriin, rentoudumme hengitysharjoituksin, teemme yhteismeditaatiota sekä tietenkin nautimme kaakaon energiasta. Herätämme kaakaon energian ja siirrämme sen itseemme. Lopuksi halukkaat voivat jakaa kokemuksiaan yhteiseen voimaan.

Fasilitoin maagisia, Juurevia kaakoseremonioita erityisten kuunaikojen yhteydessä. Tule Metsäviestien lukijaksi ja liity Hoitohuoneen Facebook -ryhmään jolloin kuulet tulevista seremonioista ensimmäisenä.