Luo oma energiarumpusi, tuo upea työväline sinulle, joka haluat syventää omaa itsetuntemustasi, lisätä syventävän elementin meditaatiomatkoille, hoitoihin tai yhteyteen itseesi.

Rumpuperinne on ollut voimakasta ympäri Suomen ja maailman. Meillä on ollut mm. Lapinrumpuja, Noitarumpuja ja Samaanirumpuja. Jokainen meistä voi tuntea kuuluvansa tai olla kuulumatta johonkin näistä ryhmistä joka käyttää rumpua osana omana työskentelyään. Rumpujen valmistustekniikka on hyvin samankaltainen, olipa kyseessä mikä rumpu tahansa. Jokainen voi asettaa sen kanssa työskentelylle oman intentionsa, enerigan johon tuntee kuuluvansa. Rummun valmistuksessa ja vihkimyksessä noita intentoi rummun omaan työskentelyynsä eri tavoin kuin shamaani.

Mikä on energiarumpu?

Energiarumpu on meille ensisijaisesti yhteyden luoja. Rummun rytmi muistuttaa meitä kohdunaikaisena kokemastamme äitimme sykkeestä ja kuljettaa meitä alitajuntamme äärelle voimalla, jota emme ole aikoihin kokeneet.

Rummutus voi olla merkittävä ja parantava kokemus stressiin, traumaan ja ahdistukseen. Rauhoittava rytmi vie meidät matkalle mielemme syvyyksiin, syvemmälle kuin meditaation tai mindfullnessin avulla yksin pääsemme.

Mielen matkoille ja juurien vahvistajaksi, siihen energiarumpusi on tarkoitettu. Rummun soittamisella, rumpumatkalla voit viedä mielesi alitajunnan matkoille, maailmoihin, joihin et normipäivänä yllä. Rummun rytmi auttaa sinua vahvistamaan intuitiota sekä yhteyttä äitimaahan ja luontoon, vahvistaen juuriasi aitona sinuna.

Kaikissa rummuissamme käytetään kotimaisia, pienyrittäjän tuottamia raaka-aineita. Vältämme hävikkiä hyödyntämällä materiaalit hyvin tarkasti, esim rummuista yli jäävä nahka käytetään erilaisiin helistimiin. Rummut ovat hyvin pitkäikäsiä, oikein hoidettuna ne kestävät lopun elämää ja myös seuraaville sukupolville.

Luo oma energiarumpusi – miksi?

Energiarummun valmistaminen on syvällinen, kuljettava prosessi, jossa intuitio, sinun intentiosi yhdistyvät luomisen äärelle. Rummun valmistaminen ei ole ainoastaan teknisiä työvaiheita sisältävä prosessi, vaan siihen liittyy vahvaa yhteyden luomista, meditaatiota sekä luovuutta. Rakentamalla oman energiarumpusi luot siihen syvän yhteyden alusta saakka. Joillekin tämä on lähes ehto rummun hankinnalle, osa ei tunne siihen niin suurta vetovoimaa.

Rummun luominen on vahva energeettinen prosessi, matka ja riitti, jolloin sinusta tulee jotain suurempaa kaipaavasta ihmisestä rummun luoja, joka elää yhteydessä monella tapaa. Rumpuun syntyy vahva yhteys, kyse ei ole pelkästään soittimesta ja soittamisesta vaan yhteydestä, joka teidän välillenne syntyy. Minä toimin Doulana tuolla Nähdään pian!, tukien, auttaen, mahdollistaen.

Luominen on täysin käsityötä ja käytämme luonnonmateriaaleja ilman keinotekoisia lisiä. Rummun kehä, sen sielu on usein koivua, nahka poroa joka soveltuu hyvin kuiviin olosuhteisiimme, mutta myös muuta nahkaa voi käyttää.

Luo oma energiarumpusi

Voinko ostaa valmiin rummun?

Kyllä voit! Jos sinua ei syystä tai toisesta resonoi oman rummun luominen tai ajankohta ei ole sopiva, voit tilata minulta valmiin, sinulle luodun rummun. Jokaisen tummun matka on uniikki. Virittäydyn energiaasi, kuuntelen toiveesi ja luon jokaisen rummun henkilökohtaisesti tilaajalleen. Ota yhteyttä ja jutellaan, olisinko minä oikea henkilö luomaan sinulle henkilökohtaisen energiarummun, joka sopii sinun tarpeisiisi.

Valmiiden rumpujen hinnat vaihtelevat 250€ ylöspäin riippuen valituista materiaaleista sekä rummun koosta. Maksusta 50% suoritetaan tilauksen yhteydessä, loppu rummun valmistuttua. Rummun toimitusaika on n 4 viikkoa tilauksesta.

Voinko nauttia äänimatkoista vai tarvitsenko oman rumpuni?

Tarjoan myös monenlaisia äänimatkoja sinulle, joka et halua hankkia omaa rumpuasi tai mietit, voisiko se olla sinulle sopiva työskenlykeino. Äänimatkoille voit osallistua livenä tai etänä Rumpupiireissä, tai tilata puodistamme äänitteen tiettyyn intentioon. Nauhoitetuilla äänimatkoilla koet syvärentoutuksen ja rummutuksen yhdistelmän.

Äänimatkoille osallistuminen on erinomainen tapa aloittaa rumpuhihin ja niiden energioihin tutustuminen. Voi olla, että ne täyttävät tarpeesi kokonaan, etkä kaipaa omaa rumpua tai ne sytyttävät sinussa roihuavan liekin, joka tekee oman rummun kutsun vastustamattomaksi.

Kierrän ympäri Suomen pitämässä rummun luomishetkiä, jos haluat osallistua omalla paikkakunnallasi, olethan yhteydessä.