Naistenpiiri on halki vuosisatojen tuonut naisia yhteen eri muodoissaan. Heimokoontumisina, ompelukerhoina, Tupperware -kutsuina. Niissä on yhdistynyt viisaus, voimaantuminen sekä rakkaus eri tasoilla ja muodoissa. Naistenpiirissä olemme hakeneet yhteyttä toisiin, heimoomme ja sisariimme.

Naisten sydänpiiri on mahdollisuus meille, nykyajan naisille tulla yhteen ja yhteyteen tavalla, joka on syvällä DNA:ssamme. Naisten sydänpiirit ovat erinomaisia paikkoja vahvistaa feminiinistä energiaa sinussa ja sitä kautta tuntea voimaantumista ja sisaruutta – yhteyttä, jollaista et ehkä ole kokenut koskaan aiemmin.

”Naistenpiiri on paikka, jossa luomme uutta maailmaa, sydämestä ja rakkaudestä käsin. Naistenpiirissä voimaannumme syvätasolta ja löydämme uusia mahdollisuuksia päästäessämme irti mielestä ja totutuista tarinoista.”

Naisten sydänpiirissä palaamme aitoon, sydänyhteyttä tukevaan kommunikointiin. Nykyaikana olemme tottuneet puhumaan odottaen reaktiota. Tämä reaktion odottaminen saa meidät sensuroimaan, rajoittamaan ja pienentämään itseämme. Naistenpiiri antaa mahdollisuuden palauttaa tämän yhteyden, kommunikoida aitoina itsenämme – suoraan sydämestä.

Naisten sydänpiiri mahdollistaa sinulle myös vapautumista haitallisista, sinua väärään suuntaan johdattavista toimintamalleista ja uskomuksista.

”Kuuntelemalla sydämestä käsin, voimme ymmärtää paremmin itseämme ja löydämme rakkauden ja hyväksynnän voiman. Naistenpiiri tekee tilaa sille, mitä sisältäsi haluaa maailmaan tulla.”

Naistenpiiri on hyvin vapaamuotoinen, mutta siinä on muutama ohjaava periaatte: luottamus, rakkaus, toisten arvostelemattomuus ja kommentoimattomuus. Kun kaikki tunteet ja ajatukset ovat sallittua, eikä mitään tarvitse rajoittaa ja palautamme aidon, rehellisen, uniikin kommunkoinnin.

”Se on upea, siunattu paikka totuudellisille, aidoille ja syville kohtaamisille.”

Lainaukset Naiseuden voima instagramista.

Noudatan naistenpiirin henkeä ja olemusta myös kaikkien valmennusteni keskusteluosioissa, joissa myös saat voimaannuttavan kokemuksen.

Naistenpiirejä pidän Täydenkuun aikaan Nurmeksessa hoitohuoneellan sekä aika ajoin verkon välityksellä.

Ilmoittaudu mukaan minna@juureva-akka.fi tai p. 040 5116690. Osallistumismaksu 12€