Sinä rakas Äitimaan lapsi!

Kasvata juuret syvälle maankuoren läpi,
Syvemmälle ja syvemmälle.

Jotta et tuulessa tuivertuisi,
Kaatuisi maan poveen,
Vaan pysyisit ylpeästi pystyssä,
Suoraselkäisenä naisena,
Sarvet kohti taivasta.

Jotta jaksaist upeudessasi,
Ylväänä uuden luojana,
Maailman rakastajana,
Tehtävässä, johon sinut on luotu.

Rummunluomisen Seremoniat

Tule mukaan Energiarummun luomisseremoniaan.

Tulevat sermoniat

Keminmaa 12.5.  

Vahvistat ilmoittautumisesi maksamalla 100€ varausmaksun. Osallistujasta johtuvan peruutuksen sattuessa tätä maksua ei palauteta ilman lääkärintodistusta, ellei tilalle ole tulossa toista osallistujaa. Hätätilanteet toki huomioidaan. Loppumaksu erääntyy viikonlopun aikana.:

Loppumaksu 30 cm rumpu 105€,
45cm rumpu 135€ .
Mikäli haluat eri kokoisen rummun, ole yhteydessä.

Hintaan sisältyy rumpuun sekä kapulaan tarvittavat materiaalit, luomisseremonian ohjelma sekä ohjaus.

 

Rummunluomisen seremonia on on sopimuksen mukaan yksi- tai kaksipäiväinen, molempina päivinä aloitamme klo 10. Yksipäiväisenä seremonia kestää n 17 saakka, kaksipäiväinen on 10-15.

Seremoniaa edeltää yhteinen online -tapaaminen helppokäyttöisen zoom -sovelluksen välityksellä, n. 2 viikkoa ennen, jossa keskustelemme seremonian kulusta, siihen valmistautumisesta sekä vastaan mahdollisiin kysymyksiin esim. rummun kokoa tai koristelua miettiville. Tapaamisesta tulee tallenne, mikäli et pääse osallistumaan.

Varsinainen rummun luomisseremoniaviikonloppu alkaa äärelle hiljentymisellä. Hiljennymme läsnäoloon, omaan intentiomme asettamiseen sekä antaudumme kanavaksi tulevalle.

Energiarummun luomisviikonlopun aluksi sytytämme tulen ja hiljennymme rumpumeditaatioon. Tuossa rumpumeditaatiossa kutsumme henkioppaamme ja voimaeläimemme kulkemaan rinnallamme ja vahvistamaan sitä intentiota, joka tämän rummun luomismatkalle on asetettu.

Tämän rumpumatkan kautta voit aloittaa oman rumpusi suunnittelun ja työstämisen. Vahva luotto intuitioon, tekemiseen, osaamiseen ja ohjaukseen kulkee rinnallamme koko viikonlopun läpi. Voit kirjata sinulle merkittäviä asioita rummun kehään ja antaa merkityksellisten viestien kanavoitua rummun kalvoon.

Luomisseremonian aikana saat tietoa myös rummun kanssa työskentelystä, vaikka intuitio on jokaiselle suurin johdattaja ja opettaja. Jokaisen rummuntekijän ja soittimen yhteys on uniikki.

Viikonlopun aikana valmistat myös rumpukapulasi, johon on valittavana useita aihioita, joita voit yhdistellä ja koristella sen sinulle merkityksellisillä tai eteentulleilla esineillä.

Luomisseremonia myös päätetään yhteiseen seremoniaan, jossa pääset jo soittamaan syntynyttä rumpuasi ja tunnustelemaan luotua yhteyttä. Seremoniassa luodut rummut tulevat osaksi Juurevien energiarumpujen perhettä.

Käytän rumpujen luomisessa täysin luonnonmateriaaleja. Halutessasi voit käyttää kuviointiin myös akryylivärejä, jos haluaa maalata kuvioita rumpunahkaan.

Jos olet mukana järjestämässä ja hoitamassa käytännön asioita omalla paikkakunnallasi ja kutsut minut fasilitoimaan luomisseremoniaa, saat luomastasi omasta osallistumisesta alennuksen osallistujamäärän mukaan.

Iloa!

Kysyttävää?

Laita minulle viestiä, vastaan mielelläni <3

minna@juureva-akka.fi.