Synkronialla tarkoitetaan tapahtumien samanhetkisyyttä. Regressioterapia on matka, jolla matkustat kotoasi käsin näihin muihin rinnakkaisuuksiin ja entisiin elämiin – joidenkin näkemysten mukaan nämä tapahtuvat samaan aikaan nykyhetken kanssa .

Regressiomatkani ovat regressioterapiaa, eheyttäviä, hoitavia, selventäviä matkoja ja kulkemisia eri aikajanojemme välillä. Regressio ei siis ole matka ainoastaan entisiin elämiin vaan myös rinnakkaisiin todellisuuksiin, joista molemmista voit löytää vastauksia, oppia, ymmärrystä tähän hetkeen.

Regressioterapia

Kaiken samanaikainen tapahtuminen luo meille ajoittain dejavu -tunteita, ihmeellistä asioiden puoleen vetämistä, tuttuutta. Sinulla voi olla jokin selittämätön kaipuu asua Italiassa tai tunnet syvää vetoa meren rannalle. Opit jonkin asian todella helposti tai jokin asia on selittämättömästä syystä luotaantyöntävä. Näihin regressioterapiassa pureudutaan.

Paljon puhutaan entisten elämien tutkimista ja niihin palaamisesta. Synkronointi mukaan ne kaikki kuitenkin tapahtuu myös samaan aikaan, eri todellisuuksissa.

Mitä Regressioterapia -Nähdään pian! tapahtuu?

Regressioterapia on matka sisimpääsi. Matka
🍒 aloitetaan kehollisella rentoutuksella,
🍒 jonka jälkeen poistetaan mielen esteitä ja kerroksia matkatessa jonnekin, jonne tässä hetkessä kuuluu matkata.
🍒 pääset tutkimaan omaa menneisyyttäsi, rinnakkaisuuttasi & löytämään ymmärrystä, vastauksia, oppiläksyjä sekä puhdistumaan & paranemaan.

Kehon ja mielen rentoutus mahdollistaa alitajunnan verhon siirtämisen juuri sen verran, että mielesi ei toimi solutason ja mielen muistamisen esteenä vaan näkyväksi tulee se, joka normaalisti on mielen sopukoissa piilossa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä minna@juureva-akka.fi tai laita viesti Whatsappilla 0405116690.